S kuřecím masem a kořením se dá doslova kouzlit! Díky nevýrazné chuti kuřecího masa se dá použít ke kořenění téměř všechno přírodní koření. Kuře můžete marinovat v jemnějších i ostřejších marinádách, kořenit ho více či méně nebo zvýrazňovat dalšími surovinami, jako je třeba zázvor. Snadno vyčarujete desítky různých chutí – vše záleží jen na Vaší fantazii.
Na gril můžete položit téměř jakýkoliv kousek masa. Vždy ale platí pravidlo, že každý kus je sice dobrý, nikoliv však pro stejnou přípravu. Pojďme se podívat na to, jaké druhy mas se na gril hodí nejlépe a jakou práci jim před a při grilování věnovat.
Přemýšlíte nad tím, jak udělat své rodině radost? Co jim třeba něco uvařit, upéct nebo ugrilovat? Udělejte na ně dojem a s vervou se vrhněte rovnou do kuřete! Nejenže ocení vaši snahu, ale rozhodně jim bude chutnat, i když jste v kuchyni do této chvíle tápali.
Nejenže je důležité, jak kuře chutná, jak vypadá, ale je dost zásadní, aby nebylo nedopečené nebo vysušené. Jak dlouho tedy grilovat kuře v troubě?
Češi jsou nejen národem muzikantů, ale zároveň i jedlíků a milovníků pobytu ve volné přírodě. Tyto prvky dávají dohromady jedinou věc – grilování. Příprava lahodného pokrmu spolu s nevšedními chvilkami strávenými s přáteli – ideální letní zábava.
Grilování masa se stalo nedílnou součástí mnoha domácností po celém světě. Pokud chcete, aby vše chutnalo báječně a výsledný pokrm byl podle vašich představ, je důležité, aby bylo každé maso dobře připraveno předtím, než ho položíte na rozpálený gril.